Sist oppdatert: 05/08/2023

Hvordan bruke WordPress og Elementor til å designe flotte nettsider på norsk

Hva er Elementor?

Elementor er en programtillegg eller verktøy som forenkler prosessen med å lage en profesjonell nettside. Det tillater deg å dra og slippe forskjellige elementer på nettsiden din, uten problemer.

Hvorfor bruke Elementor?

Elementor er et utmerket valg hvis du ønsker full frihet til å forme hver side på nettsiden din nøyaktig slik du vil ha den. Dette kan være spesielt nyttig hvis du ønsker å lage en landingsside med et unikt utseende og en annen struktur enn standard WordPress-maler.

Jeg vil anbefale at du velger pro-versjonen av Elementor med en gang. Dette vil gi deg tilgang til et større utvalg av maler, popup-funksjoner og enkelt design av kontaktskjemaer. Selv om det finnes gratisversjoner tilgjengelig, vil det være mye mer arbeid å få nettsiden til å se like flott ut som med Elementor. Du kan lese mer om fordelene med Elementor Pro på deres nettside.

Gå til elementor sine sider

Bygg en profesjonell nettside med forhåndsdefinerte maler

Med forhåndsdefinerte maler kan du lage en profesjonell nettside på bare noen få minutter. Du kan bruke malene som et utgangspunkt for å bygge nettsiden din, og alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å velge den malen som fungerer best for deg og trykke “Sett inn”.

Deretter kan du enkelt legge til din egen tekst, endre farger og bilder etter dine ønsker, og så har du en ny side for nettsiden din klar til bruk. Hvis du ønsker å endre header eller footer, vil du trenge Elementor Pro.

Hvordan få en mobilvennlig hjemmeside?

Det å ha en mobilvennlig nettside er i dag enormt viktig. Ofte kommer mer enn halvparten av alle besøkende fra mobil.

Video som viser hvordan du lager en responsiv nettside med Elementor.

Samle kontaktinformasjon med effektive popup

Selv om du kanskje ikke er fan av popup, så er de veldig effektive for å samle inn kontaktinformasjonen til potensielle kunder.

Med Elementor Pro kan du enkelt lage popup på samme måte som du bygger nettsiden din. Du kan dra og slippe elementer der du trenger dem, og tilpasse tekst, bilder og farger etter behov. Med Elementor Pro kan du effektivt samle kontaktinformasjon fra besøkende på nettsiden din og øke sjansene for å konvertere dem til kunder.

Hvordan aktivere Elementor pro?

Etter at du har betalt for elementor pro går du til My Account, der klikker du på download plugin og med det laster du ned en zip fil som du skal laste opp i wordpress.

Gå så til wordpress -> Plugin -> Upload Plugin

Deretter trykker du på Velg fil og install now.. og helt til slutt vil du fortsette å trykke aktiver, og du har nå Elementor Pro.

Abonner hos MinNettside:

Ad - Web Hosting from SiteGround - Crafted for easy site management. Click to learn more.