Sist oppdatert: 03/08/2023

De beste webhotellene for WordPress i 2023

Host er hvor du leier en server som holder nettsiden din tilgjengelig på internett.

Domene er selve navnet på nettsiden din.

Hva koster domene?

Det koster vanligvis mellom 100 og 300 kroner å kjøpe et domene for ett år, og de fleste hosting selskapene gir deg det første året gratis når du kjøper deres hostingplan.

Hosting Priser

Hosting priser varierer fra leverandør til leverandør, men i gjennomsnitt vil man forvente en pris mellom 50 til 300 kroner per måned. De fleste hosting tjenester tilbyr kampanjetilbud på hosting pakker med en varighet på 1, 2 eller 3 år, ofte inkludert et gratis domene i det første året.

Ad - Web Hosting from SiteGround - Crafted for easy site management. Click to learn more.

Kriterier for å velge riktig WordPress-hosting:

Kritisk hastighetsfaktor

For optimal ytelse av din WordPress hjemmeside er en pålitelig hosting-server med høy hastighet en avgjørende faktor. Uten tilfredsstillende hastighet fra din vertserver, vil enhver videre optimering av nettsiden din være ineffektiv. Det er viktig å kontinuerlig overvåke og forbedre hastigheten på nettsiden din for å sikre en jevn og optimal brukeropplevelse.

Pålitelig teknisk support

Velger du en hosting-løsning som er mer avansert enn en standard WordPress-hosting, vil det være viktig med en host som kan tilby effektiv og kompetent teknisk support. En host som støtter deg i å løse eventuelle utfordringer og sikrer driften av din nettside er av stor verdi. Det anbefales å undersøke om hosten tilbyr live chat eller telefonsupport i tillegg til e-post for å sikre rask og effektiv hjelp ved behov.

Effektiv kontooppsett med en-klikk-installatør

En en-klikk-installatør for WordPress og en enkel oppsettprosess for bedrifts-e-post er viktige faktorer å vurdere når du velger en hosting-løsning. Enkel oppsettprosess sparer tid og reduserer sannsynligheten for tekniske problemer. Sørg for at din valgte host tilbyr en effektiv og problemfri en-klikk-installatør, slik at du kan komme i gang med dine nettsideprosjekter så fort som mulig.

Total kostnadsøkning for hosting

Det er viktig å være oppmerksom på total kostnad for hosting, selv om det kan virke gunstig ved første øyekast med rabatterte priser og gratis domene for ett år. Når det gjelder oppgraderinger som SSL og bedrifts-e-post, bør du sjekke om det er inkludert i den opprinnelige prisen, eller om det vil føre til ekstra kostnader. Husk å vurdere all-inclusive priser, slik at du ikke blir overrasket av skjulte avgifter etter at rabatten har gått ut.

Sikkerhet gjennom SSL-kryptering

En SSL-sertifisering (Secure Socket Layer) sikrer kryptering av informasjonen som overføres gjennom nettsiden din, og beskytter mot uautorisert tilgang. En SSL-sertifisert nettside gir besøkende tillit til sikkerhet ved å besøke din nettside, og viser at du tar sikkerhet på alvor. Det anbefales å implementere SSL på alle nettsider for å sikre sikker kommunikasjon og beskytte sensitive data.

Profesjonell bedrifts-e-post

En profesjonell bedrifts-e-post med ditt eget domene er en viktig del av å etablere et sterkt online image for din virksomhet. For eksempel, en bedrifts-e-postadresse som “info@minnettside.com” gir en mer pålitelig og troverdig fremtoning sammenlignet med en gratis e-posttjeneste. Sørg for at din hosting gir muligheter for å opprette en egen bedrifts-e-post med ditt domene, slik at du kan opprette en profesjonell og samordnet online tilstedeværelse for din virksomhet.

Fleksibilitet for flere domener(alternativ)

Som du blir mer erfaren med å lage nettsider, kan du være interessert i å starte flere prosjekter med egne domener. Derfor er det viktig å velge en hosting-løsning som gir deg muligheten til å administrere flere domener fra samme konto. Dette gir deg fleksibilitet og enklere administrasjon, og du vil være i stand til å vokse din online tilstedeværelse uten å måtte bytte hosting-leverandør. Sørg for at din valgte hosting-løsning gir deg denne muligheten, slik at du kan ta vare på dine fremtidige vekstplaner.

Sikkerhet gjennom sikkerhetskopier

Selv om det finnes plugins som lar deg sikkerhetskopiere nettsiden din, er det godt å vite at din hosting-leverandør også har sikkerhetskopier tilgjengelig. Dette gir deg ekstra beskyttelse for nettsiden din og sørger for at du har en backup-løsning i tilfelle ulykker eller feil.

Det er viktig å huske på at selv den mest erfarne nettsideeier kan gjøre feil, og det er ingen garanti for at du vil kunne gjenopprette nettsiden din på egen hånd. Derfor er det viktig å velge en hosting-løsning med robuste sikkerhetskopieringsfunksjoner for å sikre at du alltid har en backup av nettsiden din.

Vi anbefaler:

Hvis du leter etter en host med høy-ytelse og som er pålitelig, da vil jeg sterkt anbefale å vurdere enten SiteGround eller Rocket. Begge disse webhotell-selskapene tilbyr en rekke forskjellige hosting-planer som passer for ulike typer nettsteder og budsjetter.

MinNettside har valgt å være affiliate-partner med SiteGround og Rocket på grunn av deres utmerkede hosting-tjenester som vi anser som de beste i bransjen.

Hvis du vil lære mer om Siteground eller Rocket som alternativer for WordPress-hosting, kan du besøke disse sidene hvor vi forklarer hvorfor de er gode valg: SiteGround og Rocket.

Abonner hos MinNettside:

Ad - Web Hosting from SiteGround - Crafted for easy site management. Click to learn more.