Moderne Webdesign

Mer salg med målrettet design!

Hva utvikler vi?

Applikasjon

startspris 35.000kr

Nettbutikk

fra 20.000kr

Bedriftsnettside

fra 8.000kr

Pris blir kalkulert ut ifra tidsfrist for ferdigstillelse, størrelse på prosjekt og til slutt omfang og kompleksitet.

Bedriftsnettside

Skap et godt førsteinntrykk med vår skreddersydde webdesign og webutviklingstjeneste for bedriftsnettsider. Perfekt for små og mellomstore bedrifter som ønsker å engasjere kunder og oppnå online suksess.

Nettbutikk

Ta din butikk til neste nivå med vår webdesign og webutviklingstjeneste for nettbutikker. Leverer førsteklasses shoppingopplevelser for e-handelsbedrifter som ønsker økt salg.

Applikasjon

Effektiviser arbeidsflyten med vår webdesign og webutviklingstjeneste for applikasjoner. Skreddersydde løsninger for bedrifter som ønsker innovasjon og brukervennlige opplevelser.

Hvorfor velge oss?

Skreddersydde løsninger for økt salg:

MinNettside lager nettsteder rettet mot dine kunder. Målrettet design har en større konverteringsrate enn standardiserte løsninger. Vi forstår at hver bedrift har unike mål og en spesifikk målgruppe. Derfor tar vi grundige analyser for å forstå din kundebase og lage en nettside som virkelig treffer målet.

Vårt team fokuserer på å levere nettløsninger som ikke bare ser flotte ut, men som også er optimalisert for å oppnå konkrete resultater. Vi skaper brukervennlige opplevelser som leder besøkende gjennom kundereisen, fra førsteinntrykket til den endelige konverteringen.

Med vårt målrettede design kan du forvente økt engasjement, lengre besøkstid og lavere avvisningsrate. Dette oversettes til flere salg, flere henvendelser og økt suksess for din bedrift.

Avtalt pris er avtalt pris

Vi er tydelige på arbeidet vi utfører, og når vi har avtalt en pris, påløper det ingen ekstra skjulte kostnader.

Kontakt oss