Privattimer for webutvikling

Ta private timer der du lærer å lage nettsider med WordPress og Elementor - uten behov for koding!

Lag din egen nettside

Vil du lære å bygge fantastiske nettsider og nettbutikker på egenhånd? Da har du kommet til rett sted! Våre dyktige instruktører tilbyr personlige privattimer i webutvikling med fokus på WordPress og Elementor.

Hvorfor ta privattimer med oss?

Skreddersydd opplæring:

Våre erfarne instruktører vil utarbeide et opplæringsprogram som er spesifikt tilpasset dine kunnskapsnivåer og ambisjoner. Dette gir deg muligheten til å fokusere på de områdene du ønsker å mestre mest.

Effektiv læring:

Med en-til-en-opplæring kan du dra nytte av en effektiv læringsprosess som gjør at du kan fordype deg grundig i hvert emne. Ingen tid blir bortkastet, og du vil raskt se fremgang i dine webutviklingsferdigheter.

Fleksible tidspunkter:

Vi forstår at livet kan være travelt, derfor tilbyr vi fleksible tidspunkter for timene. Du kan enkelt tilpasse timeplanen din slik at den passer perfekt inn i din hektiske hverdag.

Support:

Når du tar privattimer hos oss, vil du ikke bare få undervisning i timene, men også løpende support. Du kan kontakte vårt team når som helst med spørsmål eller behov for veiledning, selv utenom timene.

Pris på privattimer

Elementor Pro (Alternativt)

59 dollar i året

Private timer med MinNettside

1200kr /t

Webhotell og Domene

fra 450kr i året

En time koster 1200 kr, men prisen er 600 kr for første prøvetime. Hos oss får du webhotell og domene som gave i ett år. Det betyr at vi tar oss av det tekniske med webhotellet, slik at du kan fokusere på WordPress og Elementor.

Elementor er gratis å bruke, men de tilbyr en pro-versjon som vi sterkt anbefaler å gå for. Det gjør livet som webutvikler mye enklere.

Klar til å komme i gang?

Vi ser frem til å høre fra deg! Send oss en e-post, så finner vi sammen et tidspunkt som passer perfekt for dine private timer i WordPress og Elementor.